13NovDe gehele dagGOW Eibergen

Details

Beste deelnemers van de GOW,

Wij zijn verheugd dat er weer gereden mag worden en daarom organiseert RTC de Stofwolk op zaterdag 13 november de GOW in Eibergen.
Het programma van de GOW zit strak in elkaar en om iedereen ruim de gelegenheid te bieden zich optimaal voor te bereiden organiseren wij een….

Vrije trainingsavond op donderdag 11 november

Dat houdt in dat iedereen die meedoet aan de GOW op 13 november op eigen gelegenheid op 11 november het parcours kan verkennen. Er zullen 3 trainers aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden en hier en daar tips te geven.
Om een en ander in goede banen te leiden en voor ieder een zo veilig mogelijke situatie te creëren willen wij iedereen vragen zich aan de volgende tijden te houden.

Jeugd 1, 2 & 3 inrijden van 18.30-19.30 uur

Overige categorieën inrijden van 19.30-20.30 uur

Ouders wordt verzocht niet mee te rijden tijdens de jeugdtraining. Zij kunnen in de kantine terecht voor een kop koffie/thee of kunnen buiten op het terrein toekijken. Jeugd kan in de kantine onder het genot van een glas ranja op ouders wachten die nog willen inrijden. De kantine/kleedkamers zullen tot 21.00uur open zijn.
Wij verwachten dat iedereen die komt zich houdt aan de geldende Covid-19 maatregelen welke door het RIVM zijn afgegeven. Ook moet iedereen die de kantine betreedt in het bezit zijn van een geldig Coronabewijs (vaccinatiebewijs, negatief testbewijs of herstelbewijs) en deze kunnen tonen wanneer daarom gevraagd wordt.
Wij kijken er naar uit om jullie zowel donderdag 11 november als zaterdag 13 november te zien!

RTC de Stofwolk

GOW website

Meer

Tijd

De gehele dag (Zaterdag)(GMT+00:00)