Start MTB trainingsavonden

Beste mountainbikers en veldrijders,

Onder begeleiding van onze trainers worden in de herfst- en wintermaanden trainingsavonden voor mountainbikers en veldrijders op elk niveau georganiseerd. Deze avonden zijn voor zowel renners van RTC De Stofwolk, vrije renners, als voor renners welke aangesloten zijn bij andere wielerverenigingen.
Wieler- en skeelervereniging RTC De Stofwolk beschikt over een uniek bike-park. Doordat het park compleet verlicht is, biedt dit renners een unieke oplossing om ook tijdens de herfst- en wintermaanden te blijven werken aan de techniek en conditie.

Startdatum trainingen:
Vanaf woensdagavond 10 november zal er wekelijks training worden gegeven van 19.30 uur tot circa 21.00 uur.

Trainingsavonden en kosten:
Je mag 1 avond gratis deelnemen om te kijken of de training iets voor je is. Na de eerste avond / bij de tweede avond dient er beslist te worden of er verder deel genomen gaat worden. In totaal zijn er 16 trainingen en 1 onderhoudsclinic.
Bij slecht weer is het mogelijk dat er een training geen doorgang vindt. De trainers zullen uiterlijk 1 uur voor aanvang van de training op FB van De Stofwolk vermelden dat de training “GEEN” doorgang vindt.
In de bepaling van de kosten hebben wij er rekening mee gehouden dat wij 14 van de 17 activiteiten kunnen laten plaats vinden (14 x €3,50 = €49,00). Kosten €50,00 voor geheel seizoen. Betaling middels automatische incasso of middels een “pin betaling” in de kantine. Het is niet mogelijk om per deelname te betalen. Bordsponsoren of afgevaardigden van de sponsoren en leden van De Stofwolk kunnen gratis deelnemen.

Het bikepark is gelegen aan de Rietmolenseweg 5 in Eibergen. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@stofwolk.nl