In Memoriam: Erelid Willy Startman

Helaas hebben wij het droevige bericht ontvangen dat op 1 januari 2022 ons zeer gewaardeerd erelid Willy Startman op 88-jarige leeftijd is overleden. Willy heeft zich altijd zeer verdienstelijk ingezet en is vele tientallen jaren één van de pijlers geweest binnen onze vereniging. Een duizendpoot met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor de taken die hij op zich nam.

In de jaren dat Willy zich heeft ingezet voor onze vereniging heeft hij meerdere taken vervuld. Hij was medeoprichter en een vaste waarde van onze toerafdeling. Hij is jarenlang ploegleider van de Eliteploeg geweest en hij was een van de kartrekkers bij de totstandkoming van ons vorige clubgebouw “De Willy’s”, waarvan hij mede naamdrager was.

Tijdens diverse activiteiten bij onze vereniging maakte Willy zich ook altijd verdienstelijk; linten spannen voor de cross, toertochten uitzetten, een helpende hand bieden bij wedstrijden en het terrein onderhouden waren voor hem tot op hoge leeftijd geen probleem. Een doener die anderen motiveerde door het goede voorbeeld te geven en aan te pakken. De laatste jaren was hij actief binnen de woensdagmorgen onderhoudsploeg van onze accommodatie.

Wij verliezen in Willy een zeer gewaardeerd erelid en bedanken hem voor de enorme bijdrage die hij heeft geleverd aan onze vereniging.

Wij wensen de familie en naasten van Willy veel sterkte met dit enorme verlies.

Bestuur RTC de Stofwolk